Banketbakkersroom

2005-12-29
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

    Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten

  • Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

    Libanese Falafel lekker krokant en samenhangend

  • Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

    Een geweldig goed Hollands oliebollenrecept

  • Ingelegde citroenen

    Ingelegde citroenen

  • Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

    Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 6 dl melk
    100 gr suiker
    5 eierdooiers
    50 gr maizena
    1 vanillestok

Method

Step 1

· Kook de melk met de vanillestok
· Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er op het laatst de maizena aan toe
· Giet de melk op de geklopte massa en meng
· Zet het geheel op het vuur en warm op tot het kookpunt, tot een goede binding. Laat afkoelen
· Om te vermijden dat er een vel op de creme komt overstrooi met bloemsuiker

Comments (4)

  1. posted by women on 30-12-2005

    bloemsuiker wat is dat graag uitleg?

  2. posted by Anem on 31-12-2005

    poedersuiker

  3. posted by thierry on 03-01-2006

    1l melk
    vanille
    250gr suiker
    2eieren
    3dooiers
    30gr puddingpoeder
    60gr maizena

  4. posted by thierry on 03-01-2006

    Na bereiding met cellofaan bedekken.Geen s2(trekt water aan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.