Appelcake met kaneel

2013-03-25
  • Servings: 5
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Bladerdeeg op je vorm mee te bedekken.
    - Verder heb je nodig:
    - 3 eieren
    - 150 gr bruine suiker
    - koffielepeltje kaneel
    - 150 ml olie
    - 150 ml melk
    - ongeveer 200 gr zelfrijzende bloem of 200 gr gewone bloem
    - 1/4 zakje bakpoeder
    - 1 appel in stukjes
    - wat suiker en kaneel om erop te strooien

Method

Step 1

Klop de eieren op met de bruine suiker en voeg de kaneel toe.

Hierna voeg je de olie en klop je alles schuimig. Nu de melk en klop nog eens 3 min.

Voeg de bloem toe en mix alles goed dat er geen klonters blijven.

Giet dit in je bakvorm die al bekleed is met bladerdeeg.

Gooi er de appelstukjes op en bestrooi met suiker en kaneel.

Bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 40 min.

Comment (1)

  1. posted by paola on 02-04-2017

    Hallo ik ben paola
    doe je gewoon iets van die dingen
    meer doet je goed
    groetjes van paola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.