Appel walnoot dessert

2005-10-20
  • Servings: 6
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.5 / 5)

2.5 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 3 appels (zoete)
    eetlepels rozijnen
    - 100 gram walnoten (pecannoten of Cashew noten ongezouten zijn lekkerder)
    - 1 grote slagroom

Method

Step 1

Schil en snijd de appel in blokjes.

Week de rozijnen even in lauw water en als ze groot zijn knip je ze doormidden.

Klop de slagroom zoals wordt beschreven op de verpakking, doe de noten en appel en rozijnen bij elkaar roer dit met de slagroom door elkaar, niet te lang roeren anders wordt de slagroom weer vloeibaar en verdeel dit in schaaltjes.

Je kunt ze versieren met mintblaadjes

Erg lekker!!

Comment (1)

  1. posted by sjaahida on 29-04-2007

    het lijkt me wel lekker , maar ik vind het meer een voorgerecht als een dessert vooral met die slablaadjes..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.