Recipes from Ingredient: Roodbaars

Roodbaars is in de laatste jaren een belangrijke consumptievis geworden door zijn fijne smaak en stevige vlees. Jonge roodbaars leeft in fjorden, baaien en algemeen in de kustzone. De volwassen dieren gaan verder de zee in, tussen 100-1.000 meter diepte, waar ze in groepjes bij elkaar leven. Ze voeden zich met diepzeegarnalen en haring.

Marokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets

Marokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets

forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Vandaag een heerlijke Marokkaanse Vistajine gemaakt, met roodbaarsfilet, aardappel, paprika en olijven. Je kunt hier ...

Read more
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...

Read more