Recipes from Ingredient: Pinda
De pinda, ook wel aardnoot, grondnoot, olienoot of apennoot genoemd, is ondanks de naam geen noot in botanische zin, maar de vrucht van een tot de vlinderbloemenfamilie behorende plant.
Vermicelli seffa als nagerecht
Vorig weekend visite gehad, als hoofdgerecht tajine gemaakt met gedroogde pruimen en abrikozen met salades ...
Read moreGezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje
Met dit recept maak je voortaan makkelijk zelf mueslirepen, een gezonde snack voor tussendoor uit ...
Read moreNo-bake koekjes
Super makkelijk, je bent zo klaar en het is gruwelijk!! Maal de koekjes en de ...
Read moreGevulde beghrir
Baghrir, pannenkoeken met 'duizend' gaatjes. Een pannenkoek naar Marokkaans recept die aan één kant wordt ...
Read moreAlgerijnse pindamaaantjes
Nog zo'n lekker koekje afkomstig uit Algerijnse;pinda-maantjes....
Read moreAssia’s koekjes
Deze koekjes zijn super lekker, het is heel erg makkelijk te maken en pakt heel ...
Read moreSelou – salou – zemmita – zemita
recept van mmu2: Ik had zelf een recept voor Selou, dat heb ik naast een ...
Read moreMarmerblokjes
Een delicatesse om te presenteren als onderdeel van een thee- of koffietafel. Het ziet er ...
Read more
Recente reacties