Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt
Sinds ik met succes steeds vaker Marokkaans brood bak, konden deze heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes ...
Read moreVogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Read moreGevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui
Vandaag heerlijke gevulde aubergine met gehakt, en rijst met prei en ui. Tijd voor een ...
Read moreCouscous salade voor 6 personen recept
Gisteren een buffetje gemaakt voor de surprise party van mijn prachtige mooie nichtje. Deze Couscous ...
Read moreEen verrassende met rijst gevulde kip in een groente-ovenschotel
Ben je weleens inspiratieloos? Heb je verschillende overgebleven groenten in huis en weet je niet ...
Read moreTurkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Read moreGehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Read moreMarokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Read moreMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Read moreGroentelasagne Rol
Het recept van Groentelasagne rol. De hoeveelheid is voor 2 bakplaten voor 10 personen als bijgerecht, is ...
Read more
Recente reacties