Recipes from Ingredient: Mozzarella
Mozzarella is een verzamelnaam voor twee soorten verse kaas. De oorspronkelijke Mozzarella is de Mozzarella di Bufala vervaardigd uit de melk van de waterbuffel. Later is men ook mozzarella uit koemelk gaan vervaardigen. Beiden zijn wel volgens dezelfde principe's vervaardigd, maar hebben een geheel eigen smaak en structuur. De Mozzarella di Bufala is porseleinwit terwijl de koemelkmozzarella een licht gelige kleur van de in koemelk aanwezige caroteen heeft. De Mozzarella di Bufala wordt als een delicatesse beschouwd, maar is in vergelijking met de koemelkmozzarella duurder.
Pizza tonijn en mozzarella Recept
Heerlijke pizza tonijn en mozzarella op zijn Italiaans is net zoals de meeste pizza's erg makkelijk te ...
Read moreVegetarische pizza met paprika’s en mozzarella
Heerlijke vegetarische pizza met paprika's en mozzarella op zijn Italiaans is net zoals de meeste pizza's ...
Read moreTurkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Read moreGroentelasagne Rol
Het recept van Groentelasagne rol. De hoeveelheid is voor 2 bakplaten voor 10 personen als bijgerecht, is ...
Read moreGezonde gegrilde kip gegarneerd met gesmolten mozzarella
Makkelijke, gezonde, gegrilde kip margherita gegarneerd met gesmolten mozzarella, pesto, en tomaten basilicum.
Read morePizza pollo
Kip is het belangrijkste ingrediënt van deze pizza, samen met tomatensaus en kaas. Liefst veel ...
Read moreSpinazierolletjes met ricotta en mozzarella
Recept voor heerlijke Spinazierolletjes met ricotta en mozzarella. Lekker en makkelijk ook tijdens de ramadan.
Read moreKip rollatini
Gevulde kipfilet met Ricotta (maar kan net zo goed met Philedelphia ? ) en spinazie ...
Read more
Recente reacties