Recipes from Ingredient: Koriander
Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.
Couscous salade voor 6 personen recept
Gisteren een buffetje gemaakt voor de surprise party van mijn prachtige mooie nichtje. Deze Couscous ...
Read moreEen verrassende met rijst gevulde kip in een groente-ovenschotel
Ben je weleens inspiratieloos? Heb je verschillende overgebleven groenten in huis en weet je niet ...
Read moreTraditionele Marokkaanse Harira soep
Nog twee maanden ongeveer en dan is het weer ramadan insha Allah. Dan is de ...
Read moreGepofte zoete aardappels
Deze gepofte zoete aardappels haalde ik uit het nieuwe kookboek van Heel Holland Bakt winnaar ...
Read moreMarokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Read moreLekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan
Marokkaanse Tchichasoep of iewzan is griesmeel van gerstekorrels. Ze zijn heel gezond, maar kun je ...
Read moreMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Read moreZeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven
Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen ...
Read moreShorba – soep
Het recept van Shorba, heerlijke soep met dit koude weer of tijdens de Ramadan in ...
Read moreMarokkaanse Tajine met vlees en groenten
Ik had al tijden geen echte Marokkaanse Tajine met vlees en groenten meer gemaakt, dat ...
Read more
Recente reacties