Recipes from Ingredient: Honing
Honing is een natuurlijke zoetstof die door honingbijen wordt gemaakt, met de door hen verzamelde nectar als hoofdingrediënt. Nectar is afkomstig van bloemen en bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen. De bijen veranderen de nectar in honing door er enzymen aan toe te voegen en door het overtollige vocht van de nectar te laten verdampen.
Knapperige gezonde salade
Daar ben ik weer met een salade! Deze knapperige gezonde salade vond mijn zoontje zo lekker! ...
Read moreSalade met geroosterde wortel kipfilet en honing
Toen ik een tijd geleden iets mocht kiezen van de blog Samenbourgondisch, sloeg ik ook ...
Read moreMsemmen met amandelen en honing recept
Het recept van msemmen met amandelen en honing. Heerlijke rghifaat voor bij de thee, deze kun ...
Read moreMrouzia een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken
Mrouzia is een belangrijk gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het gerecht wordt bereid in een ...
Read moreKaasrolletjes
Kaasrolletjes, zijn heel simpel en ideaal als je snel iets wil klaarmaken voor onverwachts bezoek ...
Read moreBaklava met amandelen en walnoten
Baklava is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in ...
Read moreAmlou met extra gezonde ingrediënten
Het recept van zelf gemaakte Amlou met extra gezonde ingrediënten. Het is niet alleen erg ...
Read more“Spaghetti”-Chebbakia
De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...
Read more
Recente reacties