Recipes from Ingredient: Filodeeg
Filodeeg wordt gemaakt van meel, water en een kleine hoeveelheid olie. Zelden wordt er een ei aan toegevoegd.
Marokkaanse briwat met vis
Voor dit recept voor briwat met vis wordt er pangafilet gebruikt, maar je kunt ook ...
Read moreMhansha met visvulling recept met bereidingsfoto’s
Het recept van Mhansha met visvulling. Je kan verschillende soorten gebruiken. De vulling is dezelfde ...
Read moreKipbestilla – Marokkaanse pastei van kip en filodeeg
Ik denk dat ik de afgelopen tijd de meeste verzoekjes heb gehad voor dit recept, ...
Read moreKipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling
Deze kipbriwat zijn echte traditionele Marokkaanse hapjes. Het zijn heerlijke pakketjes van filodeeg met een ...
Read moreVis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Read moreBaklava met amandelen en walnoten
Baklava is een lekkernij die meestal als dessert wordt gegeten. Baklava wordt vooral verkocht in ...
Read moreMini visbestilla’s
Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik ...
Read moreGarnalenbriwats
Garnalenbriwats, Te vergelijken met visbastilla, je kunt dus varieren met de vis, ik vind de ...
Read moreBriwat -Marokkaanse filo-Amandeldriehoekjes
Als je het vouwen door hebt, is het echt een heel makkelijk koekje om te ...
Read more
Recente reacties