Recipes from Ingredient: curry

Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen. Deze soep bevat een grote hoeveelheid vitamines ...

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kaas – Groenten vega flappen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

FLAPPEN MET KAAS EN GROENTEN VEGETARISCH.

Read more
Snelle gevulde overheerlijke paprika

Snelle gevulde overheerlijke paprika

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Het is een bijgerecht maar wij eten het thuis als hoofdgerecht, het vult namelijk erg ...

Read more
Sausje voor shoarma

Sausje voor shoarma

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

heerlijk sausje

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Tonijnpizza-Tosti

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Makkelijke tosti die (bijna) even lekker is als pizza

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Bladerdeeg met kip

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Views: 38.594

Read more
Dakhous

Dakhous

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

dakhous is een tomaten saus die in vele khaleeji (midden oosten) landen wordt gebruikt, mijn ...

Read more
Aardappel hashoe voor je rijst

Aardappel hashoe voor je rijst

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, ...

Read more
khoozy

Khoozy

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Khoozy, Dit gerecht bestaat uit schouder van een lam, rijst dat in het water (bouillon ...

Read more
Mini pizza

Mini pizza

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je ...

Read more