Recipes from Ingredient: Boter
Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.
Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache
Een frisse fruittaartje met kiwi en aardbei. In plaats van banketbakkersroom gevuld met witte chocolade ...
Read moreVogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Read moreKumpir van zoete aardappel
Een paar keer per week houd ik Vega dagen aan. Heerlijk en ik kan mijn ...
Read moreChocolade paastaart
Pasen komt er weer aan en de winkels liggen vol paaseitjes! Ik ben er zelf ...
Read moreMarokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes
Marokkaanse Briwat be louz of amandeldriehoekjes, wie kent deze heerlijke koekjes niet. Deze zijn een ...
Read moreKaas-uien broodjes
Het recept van heerlijke Kaas-uien broodjes. Ze smelten in je mond en ze laten je huis ...
Read moreTurkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Read moreAmandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes
Het recept van amandelghribya of amandelkoekje, een van de bekendste Marokkaanse koekjes. Wordt vaak met ...
Read moreGehaktbroodjes met pesto en cheddarkaas
Ik zag weer een uitdaging! Ik heb het recept meteen opgeschreven en gisteren gelijk voor ...
Read moreKnoopbroodjes met peterselie en knoflook
Deze heerlijke Knoopbroodjes met peterselie en knoflook kun je lekker eten bij je harira of ...
Read more
Recente reacties