Recipes from Ingredient: Bloem
Bloem is een fijngemalen meel van granen, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn.
Traditionele Marokkaanse Harira soep
Nog twee maanden ongeveer en dan is het weer ramadan insha Allah. Dan is de ...
Read moreTurkse pide met gehakt en Turkse kaas
Deze heerlijk Turkse pide is gevuld met gehakt, paprika, Turkse kaas en mozzarella. Turkse pide ...
Read moreSmida Stokbroden
Stokbrood is de Nederlandse naam voor de Franse broodsoort baguette (letterlijk "stokje"). Het stokbrood dateert ...
Read moreMarmer muffins
Het recept van Marmer muffins. Net gebakken voor late bezoek. Ze makkelijk te maken en ...
Read moreKnoopbroodjes met peterselie en knoflook
Deze heerlijke Knoopbroodjes met peterselie en knoflook kun je lekker eten bij je harira of ...
Read moreMchimeches of abrikozenkoekjes
Deze Mchimeches of abrikozenkoekjes smaken een beetje naar de Marokkaanse richbound koekjes waar ik echt gek op ...
Read moreBaghrir de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes
Het recept van Baghrir, de Marokkaanse pannenkoek met gaatjes. Vaak wordt zo'n pannenkoek zonder gaatjes ...
Read moreBabot Ftira of khoubz de ma9la
De batbot broodjes worden bijna dagelijks tijdens de Ramadan gemaakt voor de Iftar. De ene ...
Read moreLekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan
Marokkaanse Tchichasoep of iewzan is griesmeel van gerstekorrels. Ze zijn heel gezond, maar kun je ...
Read moreMaanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept
Recept van heerlijke maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade. Lekker met een kopje koffie of thee.
Read more
Recente reacties