Recipes from Ingredient: Basterdsuiker
Basterdsuiker, ook wel bastaardsuiker of bruine suiker genoemd, wordt gemaakt door aan fijngemalen, witte, geraffineerde suiker een oplossing van invertsuiker toe te voegen. Daarbij kan ook melasse en karamel worden toegevoegd. De karamel geeft de basterdsuiker ook wat meer smaak en een bruine kleur.
Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept
Het recept van Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom. Mille-feuille is een Frans gebakje waarvan de exacte oorsprong ...
Read moreHalal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept
Brabantse worstenbroodjes wilde ik al heel lang eens maken. Ik kan ze buiten de deur ...
Read moreWortelcake met noten
Wortelcake wordt al sinds de middeleeuwen gemaakt, vooral wanneer suiker erg duur was, nam men ...
Read moreOliebollen een echt oud familierecept
Het is weer oliebollentijd! Dit is een echt oud familierecept, mijn vader maakt ze zo ...
Read moreBoterspritsen
Boterspritsen of spritskoek is een koekje, dat al sinds de zestiende eeuw in de Nederlanden ...
Read moreVolkoren cake met rozijnen
Gezonde volkoren cake met rozijnen, krenten, cranberry's, gember en mandarijnen. Erg lekker als je ze ...
Read more
Recente reacties