Recipes from Ingredient: Ansjovis

De Ansjovis is een straalvinnige vis uit de familie van de ansjovissen, een familie die 139 soorten telt. Ze bereikt gemiddeld een lengte van zo'n 20 centimeter, heeft een afgeronde snuit en een korte onderkaak. Het voedsel bestaat uit dierlijk plankton. Enkele kenmerken zijn: een uitgerekt lichaam, grote ogen, een puntige snuit en een onderkaak die aanzienlijk korter is dan de bovenkaak. De ansjovis wordt maximaal 20 cm lang. De rug is lichtgroen tot blauwgroen.

Mediterrane spaghetti

Mediterrane spaghetti

Recept categorie:
Waardering:(3 / 5)

Views: 34.565 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Salade

Salade

Recept categorie:
Waardering:(4.4 / 5)

lekker en gezond

Lees meer
Mini pizza

Mini pizza

Recept categorie:
Waardering:(4.1 / 5)

Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je ...

Lees meer