Recipes from Ingredient: Anijs

De anijsplant is een bloemdragende plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. Anijs wordt gebruikt voor het aromatiseren van gerechten en kan daarnaast een medicinale werking hebben.

“Spaghetti”-Chebbakia

forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het ...

Read more
Chebbakia - Chebakia

Chebbakia

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je ...

Read more
Lakrachel

Lakrachel

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...

Read more
Bliget djel zenzlan

Bliget djel zenzlan

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Views: 110.525

Read more
Elfekkas

Elfekkas

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Koekjes aan de achterkant, de bruine.

Read more
Aardappelbroodjes

Aardappelbroodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

heerlijke geurige zachte broodjes, die in je mond smelten.

Read more
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar ...

Read more
Chebbakia

Chebbakia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Recept van MMU Traditioneel gerecht wat heerlijk bij een kop soep smaakt. (vooral in de ...

Read more