Recipes from Ingredient: Aardappel
De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.
Mini tortilla’s
Ik plaatste al mijn recept voor een grote aardappeltortilla in een koekenpan, maar je kunt ...
Read moreGroentelasagne Rol
Het recept van Groentelasagne rol. De hoeveelheid is voor 2 bakplaten voor 10 personen als bijgerecht, is ...
Read moreMarokkaanse kipovenschotel met groenten Recept
Deze kipovenschotel is een leuke variant op bijvoorbeeld een tajine of marmita. Ik noem dit ...
Read moreMarokkaanse Tajine met vlees en groenten
Ik had al tijden geen echte Marokkaanse Tajine met vlees en groenten meer gemaakt, dat ...
Read moreTortillataart uit de oven
Het recept van Tortillataart uit de oven is echt super makkelijk. Ik heb bestillavorm gebruikt. Wat betreft ...
Read moreBiologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen
Hierbij het recept van een "biologisch" Turkse linzensoep recept voor 4 personen. Ik heb het ...
Read moreGoulash een heerlijk Hongaars nationaal winters gerecht
Gisteren maakte ik Hongaarse Goulash, een stoofgerecht met rundvlees, paprika en aardappel. Je eet het ...
Read moreHeerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes Maakouda
Deze heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes - Maakouda zijn simpel te maken en weer een leuke variatie ...
Read moreZachte Aardappelbroodjes die in je mond smelten
Recept voor zachte aardappelbroodjes met aardappelpuree. Ze smelten heerlijk in je mond. Succes! Views: 3.423
Read moreRecept van grote Marokkaanse Tajine met visballetjes
Deze grote Marokkaanse Tajine met visballetjes is voor ongeveer 5 personen. Maak eerst de visfilet ...
Read more
Recente reacties