Recipes With Course: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Mini tortilla’s
Ik plaatste al mijn recept voor een grote aardappeltortilla in een koekenpan, maar je kunt ...
Read moreMini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer
Mini vispastilla met kabeljauw, scampi, garnalen en fruits de mer. Deze vulling is voor 3 ...
Read moreVogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen
Het recept van vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen. Heerlijk Marokkaans gerecht. Lijkt ...
Read moreGevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui
Vandaag heerlijke gevulde aubergine met gehakt, en rijst met prei en ui. Tijd voor een ...
Read morePizza tonijn en mozzarella Recept
Heerlijke pizza tonijn en mozzarella op zijn Italiaans is net zoals de meeste pizza's erg makkelijk te ...
Read moreVegetarische pizza met paprika’s en mozzarella
Heerlijke vegetarische pizza met paprika's en mozzarella op zijn Italiaans is net zoals de meeste pizza's ...
Read moreEen verrassende met rijst gevulde kip in een groente-ovenschotel
Ben je weleens inspiratieloos? Heb je verschillende overgebleven groenten in huis en weet je niet ...
Read moreMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Read moreMarokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept
Hier een makkelijk recept voor een Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen. Marokkaans brood mag ...
Read moreZeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven
Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen ...
Read more
Recente reacties